Hvem er vi?

Midt i hjertet av Stavanger finner dere Outfront AS. Vi er et webdesignbyrå som leverer alt fra utvikling og drift av nettsider, nettbutikker, digital markedsføring, grafisk design, film og foto til små og mellomstore bedrifter.

Vi hadde vår oppstart august 2020, og har siden den gang hatt mange spennende oppdrag for fornøyde kunder. Mange av disse kundene er vi så heldige og har med oss videre den dag i dag.

Hos Outfront AS er vi eksperter på publiseringsløsninger som WordPress og WooCommerce. WordPress er kanskje det mest brukte publiseringsverktøyet i verden av både bedrifter og privatpersoner. Mye av dette er på grunn av at det er lett for kunde å redigere og publisere etter at siden er lansert.

Å være synlig på nett er minst like viktig som å ha en bra nettside. Kampen om digital tilstedeværelse har aldri vært større enn den er nå. Vi tilbyr derfor Digital Markedsføring tjenester for å få deg og din bedrift opp og frem.  Markedsføring handler om å få kontakt med kunden hvor de er, på̊ rett tid og rett sted. Digital markedsføring er all form for markedsføring utført gjennom digitale kanaler som for eksempel Facebook, Instagram, LinkedIn.

Våre priser er konkurransedyktige og tilpasset små og mellomstore bedrifter som ønsker å jobbe med et webdesignbyrå som ikke opererer med skjulte kostnader, og har faste priser på oppdragene.

Vi skreddersyr alle våre tjenester etter kundens behov, og er alltid opptatt av at alle våre kunder er 100% fornøyde med produktene vi leverer.

Møt teamet

Akin Anli

Byråleder
Prosjektleder

+47 412 62 217
akin@outfront.no

Nenad Radovanovic

Senior Webutvikler

+47 462 57 510
nenad@outfront.no

Alexander Svanes

Fotografering
Video

+47 971 02 027
alexander@outfront.no

Erik Andre Olsen

Mediekonsulent
Support

+47 907 10 315
erik@outfront.no

Kontakt oss for smarte og kostnadseffektive løsninger og tjenester

Legg igjen beskjed, så tar vi kontakt så fort vi klarer.

Scroll to Top