Nettbutikk

Nettbutikk bygget med WooCommerce

Vi har spesialisert oss på å utvikle nettbutikker med WooCommerce, og med vår driftsavtale kan du være trygg på at nettbutikken din fungerer optimalt. Vår nettbutikk er designet for å være oversiktlig, rask og enkel å navigere uavhengig av enhet besøkende bruker.

Begrensninger på antall produkter i nettbutikken vil du ikke oppleve. Sammen med vår samarbeidspartner tilbyr vi også tilpasning for betalingsløsninger som VIPPS og kort til konkurransedyktige betingelser, men her står du fritt til å velge selv.

Spør meg om hjelp

Trenger du litt mer informasjon fra oss?

Ring meg gjerne for en uforpliktende prat eller send noen linjer på epost så skal jeg svare deg så fort jeg har anledning.

Nettbutikk WordPress + WooCommerce

WooCommerce er en plugin utviklet for WordPress. Med denne utvidelsen, kan du bruke WordPress nettsiden til en nettbutikk eller kombinere begge uten å måtte være en avansert webutvikler. WooCommerce er brukervennlig og gjør det enkelt til å administrere nettbutikken, samtidig gir den stor fleksibilitet til å lage nettbutikken akkurat slik en ønsker.

Litt om WooComerce

WooCommerce ble opprettet i 2011 av 3 utviklere bl.a Magnus Jepson fra Stavanger, målet var å bygge en nettbutikkløsning for WordPress. Dette gjorde det mulig for alle å lage en nettbutikk gratis med WordPress.

I dag er WooCommerce et av de mest populære e-handelsløsningen over hele verden og antall butikker økes hvert år.