Nettsider bygget med WordPress til små og mellomstore bedrifter

En uforpliktende prat om ny nettside?

  Digital Markedsføring

  Digital markedsføring er et samlebegrep for all markedsføring som foregår på elektroniske enheter. Dette gjelder smarttelefoner, mobiltelefoner, pc-er og spillkonsoller. Markedsføringen kan forgå med bruk av søkemotorer, sosiale medier, e-post og reklamebanner på nettsteder.

  Vi hjelper din bedrift med  sette opp Google Min bedrift, slik at kunder lettere finner kontaktinformasjonen til bedriften ved søk på Google.

  Søkemotoroptimalisering (SEO) er hvor hjemmesiden din rangeres på Google, uten god SEO havner nettsiden nederst på søkeresultatene.

  Annonsering på verdens største markedsplass gjøres med Google Ads og her setter vi opp annonsene for deg som kunde med budsjett som passer bedriften.

  Andre verktøy som Google Search Console (til hjelp for å finne gode nøkkelord) og Google Analytics for å lese trafikken mer i dybden for å få mer ut av markedsbudsjettet som blir brukt.

  Digital markedsføring

  Søkemotoroptimalisering er å benytte metoder som fører til at en eller flere nettsider oppnår bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorenes resultatsider.
  La kundene finne din bedrift på nett. Uten god Google SEO og Google AdWords vil det være vanskelig å bli synlig nok på nett.
  Vi sender rapporter hver 14 dag til våre kunder som bruker oss på Digital markedsføring, dette sørger for at kundene får maks utbytte av budsjettet sitt til annonsering. Ved god oppfølging av annonser og søkeord, kan vi enkelt spore om resultatene er som forventet basert på budsjettet til kunden.

  Standard

  3500,- eks mva pr mnd

  Rapportering hver 14 dag / 6 søkeord  / Oppsett av Google my business, Google Search Console, Google TAG manager og Google Analytics / Integrasjon av Sosiale medier og Facebook pixel for sporing av trafikk / Optimalisering av annonser på Google og Facebook

  Premium

  5000,- eks mva pr mnd

  Rapportering hver 14 dag og møte 1 gang i måneden / 10 søkeord  / Oppsett av Google my business, Google Search Console, Google TAG manager og Google Analytics / Integrasjon av Sosiale medier og Facebook pixel for sporing av trafikk / Optimalisering av annonser på Google og Facebook

  Scroll to Top