Zouq AS

Vi har utviklet den nye nettsiden i WordPress

Hva gjorde vi ?

Vi fikk oppdraget med å pusse opp den eksisterende nettsiden og gjør den mer tidsriktig samt brukevennlig for kundene. Via nettsiden kan du nå enkelt bestille mat online, resevere bord for spise inne eller bestille catering.

Den nye nettsiden er bygget med WordPress som plattform.

Om kunden

Alt vi gjør i våre restauranter handler om èn ting: Lidenskap. Maten vi tilbereder er basert på gamle familieoppskrifter og er helt fri for snarveier. Det skal lages på gamlemåten og med hjertet, enten det serveres i restauranten eller som take away og catering.

Smaken av ferske råvarer tilberedt med lidenskap for mat opplever du i like stor grad om du spiser i restauranten eller gjennom våre take away- og catering-tjenester.. Vi tilbereder tradisjonsrike måltider med gamle familieoppskrifter hvor vi ikke tillater oss selv å ta noen snarveier i matlagingen.

Det pakistanske kjøkken er tuftet på lidenskap og ordentlig håndverk, og det du blir servert er sjelfylt og autentisk. Hos Zouq kan du bestille curries, grillmat, naan-brød og tapas til alle typer arrangementer. Vi leverer mat av høy kvalitet til en fornuftig pris som allerede har tatt flere festklare med storm.

Opplev ekte Pakistansk Restaurant & Take Away

Scroll to Top