Ingvars Reiser AS

WordPress nettside utviklet for reiseselskap.

Hva gjorde vi?

Ingvars Reiser hadde behov for å bytte leverandør til eksisterende nettsiden, da flere av moduler var utgåtte og designet på nettsiden hadde behov for modernisering.

Vi utviklet den nye nettsiden med Astra pro, sammen med Elementor Pro slik at kunden enklere kunne redigere innhold på nettsiden etter lansering.

Om kunden

Vi er et reiseselskap med over 20 års erfaring. Ingvar Landa er daglig leder og Silje Landa er født og oppvokst under kommunismen i Transilvania, og derfor har mye kunnskap om til landet, og erfaringer fra kommunismen som meddeles under turene. Lokal kjennskap og tilknytning gjør at våre turer er helt unike. Vi kan stolt garantere en helt annerledes opplevelse enn pakketurisme gir.

Vi setter samhold og trivsel på høysetet. Turene er personlige, familiære og inkluderende. De skiller seg ut fra andre sine pga. personlig preg og nærhet, så man kan si at en føler seg i en stor familie, hvor alle blir sett og verdsatt. Felleskap er målet vårt som gjenspeiler seg også i vårt motto: Aldri ensom med oss!

Ingvars Reiser tilbyr bussreiser i Norge.

Scroll to Top